De Beste D4S Lamp (Xenon en LED)

D4S Voertuiglampen

D4S xenonlampen worden standaard gemonteerd in de meeste auto’s die vanaf de fabriek met xenon zijn uitgerust. De D4S-voertuiglamp wordt gebruikt in lensoptieken (projectoren).

D4S Autolampen

D4S Autolampen

D4S Xenon Lamp

Osram Xenarc Night Breaker Laser D4S

Osram Xenarc Night Breaker Laser D4S

Check Prijs

Kenmerken:

 • Tot 200 % meer helderheid
 • Tot 250 m langere lichtkegel
 • Tot 20% witter licht
 • Brilliance 3200 LM
 • Vermogen 35W

OSRAM XENARC ORIGINAL D4S

 

OSRAM XENARC ORIGINAL D4S

Check Prijs

Kenmerken:

 • Wattage 35 watt.
 • De robuuste lampen zijn ontworpen als originele reserveonderdelen voor uw voertuig en overtuigen door hun duurzaamheid.
 • De indrukwekkende lichtintensiteit van de lampen zorgt voor een betere zichtbaarheid op de weg.

Philips xenon-koplamp X-tremeVision D4S

Philips xenon-koplamp X-tremeVision D4S

Check Prijs

Kenmerken:

 • Tot 150% meer zicht in vergelijking met de wettelijke minimumstandaard, nauwkeurige optische lichtboogtechnologie voor exacte verlichting van de relevante zones voor de auto.
 • De uitstekende lichtopbrengst creëert een groter gezichtsveld en zorgt voor een veilige en comfortabele rijervaring.
 • Verbeterde reactietijd door vroegtijdig herkennen van obstakels, oneffenheden en andere weggebruikers met name aan de rand van de weg en aan kruisingen.
 • Spectrale lichtsamenstelling en kleurtemperatuur (4.800 K) aangepast aan de natuurlijke kleurgevoeligheid van het oog, voor comfortabele nachtritten.

Xenon Standart LED-autolampenset D4S

youyu6-2o521 LED-autolampenset D4S

Check Prijs

Kenmerken:

 • Bulbspanning: 12V
 • 100% nieuw, 50% energiebesparing.
 • Meer dan 3200 uur gemiddeld leven.
 • Minder stroomverbruik.
 • Hoge helderheid, kleurtemperatuur Confortable, verhoog de verkeersveiligheid.
 • Eenvoudig te installeren zonder gereedschap.

WinPower D4S Xenon lamp

WinPower D4S Xenon lamp

Check Prijs

Kenmerken:

 • Voltage 12 Volt.
 • Wattage 35 watt.
 • Kleurtemperatuur 6000 Kelvin.
 • Helderheid 3600 Lumen.
 • 5 keer levensduur: Xenonlamp zonder gebruik wolfraamdraad als medium, zorgt voor een stabielere lichtopbrengst en een levensduur van meer dan 3000 uur, wat vijf keer zo groot is als de fabrieks- / originele halogeenlampen.
 • Milieubescherming: 6000 k zonwit licht kan de bestuurder comfortabeler maken, anti-UV-kwartsglas kan spiegeling van de spiegel en schaduw, spray en kwikvrij voorkomen.
 • Nauwkeurige brandpuntsafstand: Het licht hetzelfde als de originele auto kan verblinding voorkomen, materialen met hoge temperatuur lamphouder kunnen smelt veroorzaakt door verlichting voorkomen.

D4S LED Lamp

SHTXUN D4S LED Lamp

SHTXUN D4S LED Lamp

Check Prijs

Kenmerken:

 • Maat: 6000K.
 • Een hoge helderheid LED Gloeilamp die de originele Xenon-lamp direct kan vervangen zonder de bedrading te veranderen.
 • Het kan perfect worden afgestemd op 95% van de auto’s zonder fouten.

Hoe kiest u een D4S gloeilamp voor uw auto?

Zoals we al eerder hebben vermeld, is dit een van de beste platforms voor het kopen van producten zoals D4S lampen. Het kan echter soms moeilijk zijn om precies de D4S lampen te krijgen die u nodig hebt, vooral als u het platform voor het eerst gebruikt.

Hier zijn enkele van de aspecten waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van de beste D4S lampen:

Merk D4S lampen

Een belangrijke factor om te overwegen bij het kopen van D4S lampen is het merk. Wij bevelen het gebruik aan van D4S lampen van populaire fabrikanten: Osram, Philips, Bosch.

Ook D4S lampen worden geproduceerd door Chinese lampenfabrikanten: WinPower, XELORD, LTPAG, Katur, NOVSIGHT. Verschillende verkopers verkopen verschillende soorten merken, en het is belangrijk elk merktype te begrijpen om de juiste keuze te maken. Dit soort hoogwaardige en populaire merken kost gewoonlijk meer dan minder populaire merken.

Prijs van D4S lampen

De prijs is een van de belangrijkste factoren om te overwegen bij de aankoop van D4S lampen. Er is niemand die geen kwaliteitsproducten wil tegen betaalbare prijzen.

Een D4S lamp van een goede fabrikant kost tussen de 60 en 120 €.

Functie van een D4S gloeilamp

U zou ook de functionaliteit van de D4S lampen moeten overwegen alvorens ze te kopen. De functionaliteit van een D4S lamp hangt gewoonlijk af van de specificaties die de lamp bevat. Hoe complexer de specificaties, hoe groter de functionaliteit.

D4S Lampen Beoordelingen

Veel klanten geven de voorkeur aan Osram of Philips lampen. Zij laten opmerkingen achter over hun ervaringen met de verschillende D4S lampen die zij hebben gekocht. De beoordelingen verschijnen altijd op dezelfde pagina waar het product zich bevindt. Door naar deze beoordelingen te kijken zult u weten of de D4S lampen die u wilt kopen goed of slecht zijn. Bekijk beoordelingen van echte klanten voordat u een D4S lamp koopt.

D4S HID Xenon Lampen

Op zoek naar een hoogwaardige OEM D4S HID xenon lamp van Osram of een budget D4S HID xenon lamp? Wij hebben een geschikte lamp voor u! U kunt uw ideale optie vinden in ons volledige assortiment van budget en high-performance D4S HID xenon lampen.

Xenon HID lampen worden minder helder tijdens hun levensduur, dus het vervangen van de lampen is erg belangrijk om een goede lichtopbrengst te hebben. Wanneer de xenon HID output kleur verandert in een violette of roze kleur, de lamp is aan het einde van zijn leven en moet worden vervangen. Om dezelfde lichtopbrengst en kleur te behouden (wat ook het meest comfortabel is voor uw ogen tijdens het rijden) is het aan te raden en gebruikelijk om beide lampen tegelijkertijd te vervangen.

Compatibiliteit

Wanneer de lampvoet, zoals D4S, gelijk is aan de lamp die u in uw koplamp heeft, is het compatibel en past het, er zijn geen andere dingen om op te letten. Het is dus alleen belangrijk om de lampvoet te kennen, zoals D4S.

Budget opties

Wanneer u op een budget onze regelmatige D4S xenon lampen zijn een echt uitstekende keuze, laat u niet misleiden door de lage prijs, deze D4S lampen hebben een goede bouwkwaliteit en een serieus goede lichtopbrengst.
Wil je niet de bank breken? Maar wilt u betere kwaliteit dan de normale D4S xenon lampen? Dan is de Aharon XB35 de beste optie voor u. Betere bouwkwaliteit, beschikbaar in de populaire 5500k kleurtemperatuur en nog steeds voor een zeer betaalbare prijs. Deze lamp heeft echt een goede prijs/prestatie verhouding.

Prestatie-opties van hoge kwaliteit

Wanneer u OEM (original equipment manufacturer) hoge prestaties HID xenon lampen wilt, zijn de Osram of Philips de beste xenon HID lampen beschikbaar.

Over het algemeen zijn dit de grootste verschillen tussen de Osram en Philips xenon lampen;
Voor de beste lichtopbrengst en zichtbaarheid in slechte weersomstandigheden adviseren wij de Osram XNL lijn, deze heeft een kleurtemperatuur van rond de 4300k.
Voor goede lichtprestaties en een meer zuivere witte kleur is de beste optie de Osram CBN lijn, deze heeft een kleurtemperatuur van rond de 6000k.
Wanneer u op zoek bent naar een lamp met een hoge lichtopbrengst en een blauwere kleurtemperatuur zijn de Osram CBB xenon lampen de best beschikbare, kleurtemperatuur rond de 6500k (geen ECE goedkeuring). De Philips lampen zijn ook zeer krachtig (in sommige tests de meest krachtige beschikbaar) en iets witter dan de Osram XNL.

K (Kelvin) beoordelingen HID xenon lampen

De K (kelvin) waarde geeft de kleurtemperatuur van een lichtbron aan. De K-waardes in HID xenon lampen gaan van een bijna gele 3000K tot een 8000K wat een meer blauwe kleur is.
In het algemeen (de kleurwaarneming is een beetje subjectief) zijn de K-classificaties en kleuren als volgt;

 • 3000k = Bijna geel
 • 4300k = Wit met een vleugje geel (het beste voor rijden in slechte weersomstandigheden en comfortabel voor de ogen)
 • 5000/5500k = Meer zuivere witte kleur, goed voor algemene rijomstandigheden en een moderne kleur
 • 6000/6500k = Wit met een vleugje blauw
 • 8000k = blauwer dan de 6500k

Wanneer lichtopbrengst/zichtbaarheid het belangrijkst is adviseren wij de 4300k kleurtemperatuur.
Voor een moderne uitstraling en een goede lichtopbrengst/zichtbaarheid adviseren wij een lamp in de 5000/5500 range.
En de klanten die op zoek zijn naar een ijzig wit met een beetje blauwe kleur, is de 6000/6500 de beste optie.

De K-waarde van de xenonlampen staat niet in verband met de lichtopbrengst, dus een hogere K-waarde geeft geen hogere lichtopbrengst, maar geeft alleen de kleur van het licht aan.

Inschakelperiode kleurtemperatuur

Goed om te weten over xenon lampen is dat ze een inloopperiode hebben van ongeveer 8 tot 10 uur, dus het licht / de kleurtemperatuur zal veranderen tijdens de eerste uren dat ze gebruikt worden.

exenon
Rate author
exenon