De Beste PSX24W Lamp Halogeen en LED

PSX24W Voertuiglampen

Goed zien en goed gezien worden: Goede autoverlichting is een van de belangrijkste actieve en passieve veiligheidstechnologieën in het wegverkeer.

PSX24W xenonlampen worden standaard gemonteerd in de meeste auto’s die vanaf de fabriek met xenon zijn uitgerust. De PSX24W-voertuiglamp wordt gebruikt in lensoptieken (projectoren).

PSX24W Autolampen

PSX24W Autolampen

Mistlampen spelen een grote rol bij het voorkomen van allerlei ongelukken tijdens slechte weersomstandigheden. Daarom is het belangrijk dat het voertuig is uitgerust met heldere lampen waarvan het licht ook bij dichte mist of bij sneeuwval kan worden gezien.

Halogeen, xenon of LED licht

De belangrijkste dingen in een oogopslag:

 • Goede autolampen zijn een onmisbare veiligheidsuitrusting.
 • LED-lampen vervangen steeds meer andere verlichtingstechnologieën.
 • LED’s bieden een lange levensduur en gelijkmatig licht.

PSX24W LED Lamp

OSRAM LEDriving HL PSX24W

OSRAM LEDriving HL PSX24W

Check Prijs

Kenmerken:

 • Voltage 12 Volt.
 • 6000 K Cool White kleurtemperatuur en hogere helderheid.
 • Beter zicht in de mist met perfecte combinatie met xenon- en led-projectoren; signalen, obstakels en gevaren kunnen vooraf worden herkend.
 • Eenvoudige installatie en geoptimaliseerde compatibiliteit.

KATUR PSX24W Led-mistlamp

KATUR PSX24W Led-mistlamp

Check Prijs

Kenmerken:

 • Voltage 12 Volt.
 • Wattage 10.5 watt.
 • Kleurtemperatuur 6500 Kelvin.
 • Helderheid 3000 Lumen.
 • Het 360 graden volledige hoek licht biedt je een verbazingwekkend lichteffect.
 • Compatibel met afmetingen en design zonder polariteit, eenvoudige installatie, alleen plug & play.

NATGIC PSX24W LED mistlamp xenon

NATGIC PSX24W LED mistlamp xenon

Check Prijs

Kenmerken:

 • Voltage 10 Volt.
 • Wattage 10.5 watt.
 • Kleurtemperatuur 6500 Kelvin.
 • Stralingshoek: 360 graden.
 • LED levensduur: 60.000 uur.
 • Volledig aluminium behuizing met glazen lensprojector voor maximale lichtopbrengst, koellichaam van vliegtuigaluminium met lage temperatuur, geïntegreerde constante stroomschakeling voor een langere levensduur en een laag stroomverbruik.

C-FUNN auto koplampen PSX24W

C-FUNN auto koplampen PSX24W

Check Prijs

Kenmerken:

 • Lumen: 4000 lm/paar.
 • Vermogen: 60 W/paar.
 • Kleurtemperatuur: 6000 – 6500 K wit.

PSX24W Halogeen Lamp

Philips WhiteVision ultra PSX24W auto signaleringslamp

Philips WhiteVision ultra PSX24W auto signaleringslamp

Check Prijs

Kenmerken:

 • Voltage 12 Volt.
 • Wattage 24 watt.
 • Kleurtemperatuur 4200 Kelvin.
  Levensduur 600 Uur.
 • Upgrade mistlampen die een zeer stijlvolle uitstraling bieden.
 • Wit licht om zichtbaarheid en comfort te verbeteren.
 • Prachtige witte weglegale mistlampen.

OSRAM ORIGINAL LINE PSX24W

OSRAM ORIGINAL LINE PSX24W

Check Prijs

Kenmerken:

 • Voltage 12 Volt.
 • Wattage 24 watt.
 • Betrouwbare OEM-kwaliteit.

Hoe kiest u de beste koplamplamp voor uw auto

De basisregel voor het kiezen van koplamplampen omvat het kennen van de drie basistypen lampen en begrijpen welke het meest geschikt is voor uw specifieke voertuig. Merk op dat elke auto wordt geleverd met zijn eigen soort koplamp. Er zijn drie basistypen: Xenon/HID, halogeen, en LED. De overgrote meerderheid van de auto’s komt in de showroom met halogeenlampen, terwijl veel duurdere auto’s LED-lampen hebben.

Xenon/HID maakt gebruik van gas (xenongas, om precies te zijn) in plaats van de ouderwetse gloeidraad die helder wordt wanneer hij wordt verwarmd. HID’s gaan veel langer mee, hebben koelere bedrijfstemperaturen en schijnen veel feller dan halogeenlampen. Als u wilt om HIDs op uw voertuig, zult u waarschijnlijk moeten een professionele doen het werk en bereid zijn voor een hogere kosten dan standaard halogeen verlichting.

Traditionele lampen zijn niet zo helder als halogeen koplampen die gebruik maken van een gloeidraad systeem verwarmd binnen een gesloten atmosfeer van halogeen gas om een zeer heldere lichtbundel te produceren.

LED’s gebruiken lang niet zoveel elektrisch vermogen als halogeenlampen en werken dus bij veel lagere temperaturen. Deze nieuwere soorten lampen gaan ook veel langer mee dan halogeenlampen, en leveren een mooie heldere, consistente lichtbundel die breder en meer verlichtend is dan andere soorten koplampen.

Redenen om uw koplampen te upgraden

Betere lichten zijn veel meer dan een scherpe, goed uitziende rit. Hier zijn enkele van de redenen waarom mensen hun koplampen upgraden:

 • De originele lichten van het voertuig waren sub-standaard fabriekslampen die niet erg helder waren.
 • De lichtbundels werden ongelijk en schokkerig als gevolg van slechte schokdempers en te veel off-road rijden.
  Nieuwere lampen zijn redelijk geprijsd en gaan lang mee, waardoor ze topwaarde leveren.
 • LED- en HID-lampen zijn beter dan halogeenlampen en maken het gemakkelijker om andere auto’s en de weg ’s nachts te zien.
 • Nieuwe koplampen betekenen minder vermoeide ogen omdat de heldere, scherpe stralen gelijkmatig zijn en het. menselijk oog minder moeite kost om de weg en andere voertuigen te zien.
 • Het vervangen van koplampen is een relatief eenvoudig doe-het-zelf project, d.w.z., u hoeft geen “autograag” te zijn.
 • Met een nieuw paar lampen ziet elke auto er beter uit, ongeacht hoe oud hij is.

Wanneer is de beste tijd om koplampen te vervangen?

Lampen pas vervangen als ze doorgebrand zijn is net zoiets als wachten tot je een hartaanval krijgt voordat je naar de dokter gaat. Het is geen goed idee. Doorgebrande lampen zijn uiterst gevaarlijk en veroorzaken vaak ernstige ongevallen. Vergeet niet dat de politie regelmatig bestuurders bekeurt die gewoon vergeten zijn hun koplampen aan te doen – u vraagt om een vette boete als u rijdt met koplampen die niet in werking zijn.

Dus wanneer is het beste moment om koplampen te vervangen? Vraag uw monteur altijd om uw koplampen te controleren wanneer u uw auto laat onderhouden. Dat is een manier om op de hoogte te blijven van de situatie. Bovendien, als u ooit dimmende of “fladderende” lichtbundels opmerkt, zorg dan zo snel mogelijk voor nieuwe lampen. Rijd niet in het donker met uw auto als u vermoedt dat uw koplampen in slechte gezondheid verkeren.

Vervang lampen altijd per paar, zodat de lichtbundels gelijkmatig zijn qua richting en sterkte. Bezuinig niet wanneer uw veiligheid op het spel staat! Als u aan elke kant apart grootlicht en dimlicht hebt, vervang ze dan alle vier als er een kapot gaat.

Koplampen zijn een essentieel onderdeel van de veiligheidsuitrusting van uw auto en zijn net zo belangrijk voor uw gezondheid als airbags, remmen en alle andere potentieel levensreddende functies waarop u vertrouwt telkens wanneer u achter het stuur kruipt en rijdt.

Hoe kies je de beste Psx24W gloeilamp

U kunt het beste product selecteren op basis van verschillende factoren, waaronder:

Prijs

De prijs zal een aanzienlijke invloed hebben op welke Psx24W lamp u kiest, omdat het een bepalende factor is voor de meeste producten. Sommige verkopers zullen de prijs van hun Psx24W lamp anders om verschillende redenen, zoals verzendkosten, belastingen, enz.

Merk

Een andere bepalende factor bij het kopen van Psx24W Lampen is het merk. Bekende merken voor Psx24W Lampen zullen waarschijnlijk duurder zijn dan minder bekende merken, maar dat komt omdat de kwaliteit van hun product bekend is en men er op kan vertrouwen. Afhankelijk van het product dat u wilt, kan het merk een enorm verschil maken als het gaat om duurzaamheid, efficiëntie en kwaliteit.

Functie

Voordat u genoegen nemen met een product, moet u zich afvragen waarom je het kopen in de eerste plaats. Het beantwoorden van deze vraag zal u meer inzicht geven dat u zal helpen de beste Psx24W lamp voor u te selecteren. Als het slechts een eenmalig product is, wil je misschien niet zo veel investeren, in vergelijking met een product dat je elke dag voor een lange tijd gaat gebruiken.

Oude beoordelingen van klanten

Om teleurstelling na het maken van een aankoop te voorkomen, wilt u gaan door de beoordelingen sectie om te bepalen hoe eerdere kopers vonden hun aankoop. Veel positieve recensies over een product zijn een goed teken dat het product van goede kwaliteit is. Het tegenovergestelde is echter waar. Als de meeste kopers over hun product hebben geklaagd of het minder dan drie sterren hebben gegeven, moet u misschien nog eens nadenken over de aankoop bij die bepaalde verkoper. Houd in gedachten dat één of twee ontevreden klanten tegenover honderden positieve beoordelingen niet noodzakelijk een product als slecht uitsluiten.

Voors en tegens van het product

Het is ook essentieel dat u de voor- en nadelen van een product begrijpt voordat u het koopt. Als u de nadelen van tevoren kent, bespaart u zich de teleurstelling wanneer u het product ontvangt. U kunt online andere beoordelingen bekijken en op sociale media rondvragen naar mensen die de Psx24W lamp eerder hebben gebruikt om de beste beoordelingen te krijgen.

Service

Het is ook belangrijk hoe lang u de Psx24W gloeilamp wilt gebruiken. Controleer de productbeschrijving om te zien hoe lang u kunt verwachten dat de Psx24W lamp volledig meegaat en of u hem daarna moet repareren of vervangen. Vergelijk deze periode en vraag uzelf af of het de moeite waard is om te kopen of dat u een duurdere kunt krijgen die langer meegaat.

Garantie

Ten slotte is het altijd beter om een Psx24W lamp met garantie te kopen, omdat u dan weet dat de verkoper de verantwoordelijkheid op zich zal nemen als er schade optreedt tijdens het verzenden van het product. U kunt ook controleren of ze retourzendingen accepteren als u de verkeerde bestelling ontvangt of als het defect of kapot is wanneer ze het bij u afleveren.

 

exenon
Rate author
exenon